Internet

Hvem er Ivacy VPN

Hvem er Ivacy VPN

Ivacy VPN er blandt de absolut billigste på markedet. Abonnementet dækker 10 enheder, så hele din husstand er omfattet. Ivacy VPN kan bruges på alle typer enheder og gængse styresystemer, hvormed alt fra iPhone til spillekonsol er sikret. Hastigheden er i top, faktisk så høj, at Ivacy er blevet kåret som hurtigste VPN på markedet. Du får 30 dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve denne VPN uden risiko.

Hastighed for VPN har selvfølgelig noget med servere at gøre. Når du benytter VPN, skal du jo via VPN-udbyderens server, der så krypterer dine data. Processen vil i princippet altid gøre internetforbindelsen langsommere, men en god VPN-udbyder kan klare det så hurtigt, at du ikke mærker nogen forsinkelse.

Ivacy er hurtigst

Sagen er, at det ikke blot er et spørgsmål om, at VPN-udbyderen har mange servere til rådighed, selvom det naturligvis også spiller ind. Jo flere jo bedre. Men samtidig er servernes placering vigtig, især i forhold til hvor mange brugere der er på hver enkelt server. Og her i logistikken skiller Ivacy VPN sig altså ud, så de kan tilbyde denne meget høje hastighed, også hurtigere end konkurrenter med flere servere til disposition.

Support 24/7

Et andet vigtigt punkt, hvor Ivacy får ros af både kunder og anmeldere, er, at de kan tilbyde support 24/7. Kundeservice døgnet rundt alle ugens dage er ikke hverdagskost hos VPN-udbydere, og det er selvsagt en klar fordel for dig som bruger, at du altid kan komme i kontakt med din VPN-udbyder.

Godt nok hører Ivacy hjemme i Singapore, og de tilbyder support udelukkende på engelsk. Du kan ikke ringe til dem, men du kan skrive på flere måder, enten via e-mail, eller kommunikere via Facebook-beskeder, eller benytte live-chat. Især deres live-chat skulle være meget hurtig og effektiv.

Fungerer på alle enheder

Ivacy kan bruges med alle gængse styresystemer, både Windows, Mac, iOS, Android, Linux, og du kan sikre enhver af dine enheder anonymitet, såvel smart-TV som iPhone, PC, spillekonsol, tablet og så videre. Og når abonnementet dækker hele 10 enheder, kan du reelt sikre privatlivet for hele din husstand.

Total anonymitet

Ivacy VPN gemmer ikke logfiler, så du er sikret mod misbrug af dine data. Det registreres heller ikke fra hvilket land, du logger på. Du bevarer fuldstændig din anonymitet, hvilket jo er den vigtigste grund til at investere i VPN i det hele taget: At du vil have privatliv, også når du bevæger dig i cyberspace.

Stærk kryptering

Ivacy benytter en særdeles effektiv kryptering, en såkaldt 256-bit militærstandard kryptering. Det siges, at eksempelvis det amerikanske militær benytter denne form for kryptering, så hvis den er god nok til at passe på de amerikanske militærhemmeligheder, så er den sikkert også fin til vores civile gøremål.

Dræber-kontakt

Som en ekstra sikkerhed har Ivacy også funktionen ‘kill-switch’, hvilket ikke er enestående på markedet for VPN, men det er en vigtig detalje. Hvis, altså hvis, der skulle opstå en lækage i krypteringen, så din identitet er i fare for at blive afsløret, ja så sørger funktionen kill-switch for, at forbindelsen lukkes straks.

Lave priser

Som nævnt er Ivacys priser klart i den lave ende af skalaen, men det forudsætter dog, at du er villig til at tegne abonnement for en længere periode. Vil du kun betale for en måned ad gangen, er Ivacy VPN ikke billigst på markedet, langtfra faktisk. Men hvis du tegner abonnement for 1 år, er det en anden snak.

Priserne på de tre typer abonnementer ser sådan her ud:

  1. 1 måned: 9.95 $ (godt 60 kr.)
  2. 1 år: 3.5 $ pr. måned (godt 20 kr.)
  3. 5 år: 1 $ pr. måned (godt 6 kr.)

Altså, hvis du har taget beslutningen, at du gerne vil have VPN også i årene fremover, ja så er Ivacy et godt bud på en løsning. Med lidt hovedregning når vi frem til, at 5 års abonnement hos Ivacy koster: 1 X 12 X 5 = 60 $. Hvilket vil sige: Under 400 kr. For 5 (fem) års abonnement.